srijeda, 28. listopada 2015.

Predstavljanje knjige "Nevinost velečasnog Browna"Dragi prijatelji, s radošću vas pozivamo na predstavljanje hrvatskog prijevoda jednog od Chestertonovih besmrtnih djela "Nevinost velečasnog Browna".

Knjigu će predstaviti:

Ivo Džeba, predsjednik Hrvatskog društva G. K. Chestertona;
Luka Popov, tajnik Hrvatskog društva G. K. Chestertona;
Mihovil Katić, prevoditelj knjige.
Moderator je doktorand Filozofskog fakulteta Družbe Isusove, Dan Đaković

Dođite i zavirite dublje u svijet Apostola zdravog razuma!

Broj komentara: 6:

 1. Pozdrav prijatelje Moje ime je Camila Rodela i ja sam iz Michigana, United
  State.I sam ovdje da svjedocim o dobrim djelima DR.OGAGA ??KUNTA u My
  Moj suprug i ja smo 27 godina vjencali s dvoje djece. Samo
  prije dvije godine sve je došlo do kraja. Želio sam muž natrag i molio sam
  ali nikada nije slušao, pa sam došao preko nekoliko svjedocanstava o tome
  odredeni carobnjak. Neki su svjedocili da je donio svoje Ex
  ljubavnik, neki su svjedocili da vraca maternicu i lijeci rak, i drugo
  neke su svjedocile da može baciti caroliju da se zaustavi razvod i isto tako
  carolija da dobije dobro placen posao tako dalje. Nevjerojatno je, takoder sam došao preko jednog
  osobito svjedocanstvo, bilo je o ženi nazvanoj Vera, o kojoj je svjedocila
  kako je vratio svog bivšeg ljubavnika i na kraju njezina svjedocenja
  Odbacio je e-mail. Nakon citanja svih ovih, odlucio sam mu pokušati. ja
  kontaktirao me putem e-pošte i objasnio mu problem. i on mi je rekao
  što trebam uciniti, ucinio sam to i moj suprug se vratio k meni. Mi smo riješili naše
  pitanja i bili smo još sretniji nego ikad prije DR.OGAGA ??KUNTA ti si a
  nadareni covjek i necu ga prestati objavljivati ??jer je divan
  covjek. Ako imate bilo kakav problem i tražite pravi i originalan
  Probajte ga u bilo kojem trenutku, on je odgovor na vaše probleme. Možeš
  kontaktirajte ga putem e-maila: ogagakunta@gmail.com i riješite probleme
  poput mene. On može riješiti sljedece probleme i puno više.
  (1) AKO želite svoj povratak
  (2) ŽELITE ZADOVOLJAVATI SVOJU BOGU ZA STOP DIVORCE
  (3) ŽELITE PROMICIRATI U VAŠEM UREDU
  (4) ŽELITE ŽENE I ŽENE NA RADU UCINITI ATRAKTIVNO
  (5) Ako želite oblicjeti djeci
  (6) ŽELITE BITI BOG
  (7) ŽELITE SVOJU UMJETNU DA VOLIM SAMO ZA VLASTITU ŽIVOTU
  (8) POTREBU JEDNOG LUCK SPELL
  (9) POTREBU LOTTERIJSKI SPLIT
  (10) Trebate posao
   ogagakunta@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 2. Hej, jag heter Catherine, jag gick igenom en artikel och fick reda på en man som heter The Great WADADA. Jag har lider av uppbrytningsproblem med olika killar. Jag var tvungen att kontakta stavningskanalen. Steve var på väg att lämna mig för en annan kvinna men jag blev positiv och trodde att jag kunde få honom tillbaka och få honom att stanna. se och se Den stora WADADA hjälpte mig. Steve och jag gifter mig snart. Den stora WADADA är en så fin man, han hjälpte mig också att stoppa mitt hjärtproblem. Tack vare honom och tack vare Gud för den gåva han gav. Om du har något problem, kontakta honom på det här e-postmeddelandet: thegreatwadada172@gmail.com

  Kontakta honom för följande och se det fantastiska arbetet Thegreatwadada172@gmail.com
  (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
  {2} Om du vill bli mycket framgångsrik
  (3) Om du söker ett jobb
  (4) Du vill vara befordrad på ditt kontor.
  (5) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
  (6) Om du vill ha ett barn.
  (7) Du vill vara rik.
  (8) du vill bli giftig
  (9) Ta bort sjukdom från din kropp
  (10) Affärsstavning
  (11) Lotteri vinnande nummer
  (12) Ta tillbaka förlorad kärlek
    och många fler.......

  OdgovoriIzbriši
 3. Moj život se uništio, a moj muž spakirao poslano, prije 13 godina, bili smo zajedno. Izgubio sam bivšeg i onog bespomoćnog nakon toliko mnogo pokušaja na koji se moj muž vraća u moj. Jednog dana na poslu bio sam ometan , ne znajući da me šef zove, pa kad sam sjeo i pitao me o kojoj je riječi, rekao sam mu, a on se nasmiješio i rekao da to nije problem. Nisam razumio što znači reći ovo bivšoj neproblemgettingBackmyhusband , rekao je da je jedan iskoristio čaroliju kako bi vratio svoju ženu, a ostavila za muškarca još jedan UN, a sada su zajedno do datuma Iparafraze i tako mačke Ranije iz CEVA-e čuo mog šefa. Dao mi je e-mail adresu od Dralashi , briga je pomagala njegovu ženu. Povratak, nisam mislio da će ovaj rad uspjeti, ali nisam imao brižno pivo u kontaktu s riječima o kojima sam se pobrinuo o njima, i zatražio je moje podatke I DA MOJ HUSBANDWAS ABLETO PRIJEDLOŽITE TREBAČAK PRODAVANJU DETALJE, ALI NAKON DVA DANA, MOJA MU JE ZVUČILA DA SU MOJI HUSBANDREQ UJEDINJENO DA me je tada želio, nisam vjerovao, jer sam nekadašnji SAMO JEDAN san i morao sam požuriti do majčine kuće i KAKO moje najveće iznenađenje, bivši klečeći moj muž me molio da mi oprosti i poželio sam dijete nazad, I dao sam dr. Alashiri razgovor na prvi pogled Odjednom promijenim muža I učinio mi je jakom jasnoćom NASTAVITE MUŠKARC LJUBAV DO KRAJA SVIJETA, DA NEĆE DONATI ZA DRUGE ŽENE. E sad, moj suprug i ja smo novi od toga I POČELI SU ZAJEDNO DA NE UČINIMO VIŠE zabavnih stvari koje treba raditi prije toga, on se rado sreće sa mnom i radim što treba raditi kod muškarca bez beskućnika. alashira e-maildr.alasiro1@gmail.comorWhatsApp + 2348034395438thankyou.

  OdgovoriIzbriši
 4. Želim zahvaliti dr. Agbazaru iz AGBAZARA TEMPLE za vraćanje mog muža koji je napustio mene i djecu skoro 2 godine. nikad nisam učio da ću ga vratiti sve dok nisam vidio komentar na internetu o dr.agbazara i kontaktirao sam ga, nakon što sam slijedio sve upute koje mi je dao dr. Agbazara, moj suprug se vratio molivši za oproštaj u roku od 48 sati. Hvala liječniku vaša čarolija je stvarno sjajna. Za one od vas koji imaju problema u braku / vezi, trebate ga kontaktirati za pomoć putem ( agbazara@gmail.com ) ILI WhatsApp / call ( +2348104102662 ). I doživite to svoje.

  OdgovoriIzbriši
 5. Ovo je svjedočanstvo mog života, moj ljubavnik je prekinuo sa mnom, znam da je moja krivnja što ga je natjerao da raskine sa mnom, kontaktiram dr. Lomija i objasnim što se dogodilo onda mi je pomogao da odradim neke molitve i moj ljubavnik mi se vratio moleći me da mu je žao što me još uvijek voli i danas smo ponovno zajedno i obećavam da nikada nećemo razgovarati s njim i danas smo oboje sretni, ako vam je također potrebna pomoć dr. Lomija da ga kontaktirate na liniji WhatsApp broja; +2349034287285 možete mu poslati e-mail; lomiultimatetemple@gmail.com za pomoć.

  OdgovoriIzbriši
 6. Pozdrav svima koji čitaju ovaj savjet, ja sam Dragana Letić. Imam troje djece i radim kao medicinska sestra u Zagrebu već 3 godine. Ako čitate ovu poruku, već ste u procesu rješavanja bilo kakvog financijskog problema. Tražite li kredit za podmirenje dugova, stambeni kredit, poljoprivredni kredit, poslovni kredit itd. Pouzdano mogu reći široj javnosti da gospođa Vladimira Franka. Ona vam može pomoći da dobijete bilo koji zajam po vašem izboru jer je meni pomogla da dobijem zajam i nikada nisam mislio da bih mogao dobiti zajam putem interneta i da bih joj mogao vjerovati, ali pokazala se pouzdanom i obećao sam da ću se vratiti. Uzvratio sam uslugu jer sam vjerovao da jedan dobar potez zaslužuje drugi. Ako trebate kredit i trebate nekoga kome biste povjerili svoje osobne podatke, možete je kontaktirati putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

  OdgovoriIzbriši